Μπες στη νέα τεχνολογία των οπτικών ινών!
Οι οπτικές ίνες είναι το πιο σύγχρονο είδος καλωδίωσης που υπάρχει σήμερα. Φανταστείτε μια πολύ λεπτή κλωστή, μια ίνα, κατασκευασμένη από κράμα σιλικόνης, που μεταφέρει πληροφορίες σε μορφή φωτός.

Η οπτική ίνα μεταφέρει φως. Και όταν το φως αντανακλάται εξ' ολοκλήρου στο κλειστό εσωτερικό περιβάλλον της ίνας, μπορεί να ταξιδεύει σε μεγάλες αποστάσεις χωρίς να μειωθεί η έντασή του. Αυτο δίνει εξαιρετικά υψηλή ποιότητα ψηφιακού σήματος με εκπληκτική σταθερότητα.

Η σύνδεση με οπτικές ίνες επιτρέπει την ταυτόχρονη χρήση της γραμμής από πολλαπλούς χρήστες χωρίς όμως να επηρεάζεται η ταχύτητα. Έτσι μπορείτε να κάνετε ταυτόχρονα όλες τις εργασίες σας, χωρίς να δεσμεύονται τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας που θέλουν να ψυχαγωγηθούν, να κατεβάσουν ταινίες, να παίξουν παιχνίδια on line ενώ εσείς να σερφάρετε, χωρίς αναμονές η διακοπές.

Από την πρώτη στιγμη που δηλώνετε την επιθυμία να γίνετε πελάτης της HCN, ειδικό συνεργείο με εξειδικευμένο προσωπικό έρχεται και ανοίγει το δρόμο στο κτίριο σας προκειμένου να περάσει τις οπτικές ίνες. Η HCN διαχειρίζεται το πρώτο και μοναδικό δίκτυο οπτικών ινών που φτάνει έως το κτήριο σας χωρίς να παρεμβάλλεται κανένα άλλο παραδοσιακό δίκτυο, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα.