10 ΧΡΟΝΙΑ HCN

BLOG

10 ΧΡΟΝΙΑ HCN

17 | 05 | 21

Η HCN συμπληρώνει δέκα χρόνια ανάπτυξης και καινοτομίας στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, καθιστώντας την, την πρώτη εταιρία FTTH (fiber to the home) στην Ελλάδα. Ξεκινήσαμε με το όραμα να δημιουργήσουμε υπηρεσίες που μέχρι πριν λίγα χρόνια φάνταζαν ουτοπικές, με ταχύτητες (πλέον) έως και 10G και φυσικά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές με αποτέλεσμα να καταφέρουμε να γίνουμε μια μεγάλη οικογένεια με χιλιάδες συνδρομητές σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς.

Παρότι γνωρίζαμε εκ των πρoτέρων ότι η δημιουργία ενός ιδιόκτητου δικτύου απαιτεί πολύ χρόνο, καθώς εμπλέκονται πολλές υπηρεσίες και μακροχρόνιες διαδικασίες, αποφασίσαμε ότι θέλουμε να δημιουργήσουμε το δικό μας δίκτυο ώστε να μπορούμε να επεμβαίνουμε σε αυτό από την αρχή μέχρι το τέλος με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των συνδρομητών μας.

Η HCN τόλμησε αυτό που κανένας άλλος δεν έχει τολμήσει! Έχοντας εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες που προσφέρει έγινε η μοναδική εταιρεία που δεν δεσμεύει τους συνδρομητές της με πολυετή συμβόλαια δίνοντας την δυνατότητα στον καθένα να διακόψει το συμβόλαιο του ανά πάσα στιγμή χωρίς ρήτρες και λοιπά έξοδα.

Η συνεχής ανάπτυξη της εταιρίας δίνει την δυνατότητα να φέρνουμε τις υπηρεσίες μας σε όλο και περισσότερα νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε Θεσσαλονίκη, Κιλκίς και σύντομα η οικογένεια μας θα μεγαλώσει επεκτείνοντας το δίκτυο της και στην Κατερίνη.

Χαιρόμαστε που ανάμεσα σε τεράστιες εταιρίες μας ξεχωρίζετε και μας εμπιστεύεστε όλα αυτά τα χρόνια για τον λόγο αυτόν θέλουμε να γιορτάσουμε μαζί σας αυτήν την μικρή αλλά σημαντική επέτειο για εμάς.

Αποφασίσαμε λοιπόν να οργανώσουμε μια κλήρωση, στην οποία θα συμμετέχουν όλοι οι ενεργοί πελάτες και όσοι θα συνδεθούν έως και τις 31/12/2021*. Οι νικητές θα είναι πέντε. Ο 1ος μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα αυτοκίνητο Fiat 500 Connect, ο 2ος και 3ος από έναν φορητό υπολογιστή και ο 4ος και 5ος από ένα PlayStation 5.

Με σκοπό να δρομολογηθεί η σύνδεση σας και να υπάρξει δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση, στις διευθύνσεις όπου απαιτείται να προηγηθεί διαδικασία αδειοδότησης και εκσκαφής, παρακαλούμε να συμπληρωθεί το συντομότερο δυνατόν η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Περάσαμε πολλούς μήνες γεμάτους αναταραχές και ανησυχίες, με το διαδίκτυο να γίνεται η κυρίαρχη πηγή επικοινωνίας στις δουλειές μας αλλά και στις προσωπικές μας σχέσεις με τους ανθρώπους που αγαπάμε, τώρα είναι η ώρα να αρχίσουμε να ζούμε και πάλι κανονικά, με όλες τις ομορφιές που φέρνει η ζωή και να μείνουμε ¨συνδεδεμένοι¨ με το γρηγορότερο δίκτυο οπτικών ινών.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια.

Καλώς ήρθατε στην οικογένεια της HCN!

Η κλήρωση θα γίνει δημόσια έως τα τέλη Ιανουαρίου του 2022, έξω από τα κεντρικά γραφεία της HCN στην Καλαμαριά, όπου θα βρίσκεται το δώρο του πρώτου νικητή. Θα ανακοινωθούν όροι και προϋποθέσεις στο site www.hcn.gr.

Share: