Τηλεόραση

Τηλεόραση

Η HCN, μέσα από την υπηρεία της καλωδιακής της τηλεόρασης, προσφέρει τα αναλογικά και ψηφιακά κανάλια που παρέχονται από την Digea και τα ελεύθερα κανάλια που προσφέρονται από το δορυφόρο Astra. Τα κανάλια αυτά είναι ξένα κι εκπέμπουν στην εκάστοτε γλώσσα που χρησιμοποιεί το κανάλι, χωρίς να υπάρχουν υπότιτλοι. Στο σύνολο ανέρχονται πάνω από 80 κανάλια.

 
Για την προβολή των ξένων καναλιών απαιτείται απαραίτητα δέκτης DVB-C, δηλαδή καλωδιακός δέκτης, διαφορετικά υποστηρίζονται μόνο τα ελληνικά κανάλια που προσφέρει η Digea. Ο καλωδιακός αυτός δέκτης, DVB-C, εάν δε βρίσκεται ήδη ενσωματωμένος στην τηλεόρασή σας θα μπορούσε να μπει προσθετικά ως εξωτερική συσκευή, την οποία μπορεί να προμηθευτεί ο συνδρομητής από κάποιο κατάστημα πώλησης τέτοιων ειδών.

 

 Για όποια βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2313 250000.  

Η παροχή της καλωδιακής τηλεόρασης με την πρώτη εγκατάσταση σε όλα τα πακέτα (docsis, fiber και pro level), δίνεται με το εφάπαξ κόστος των 30,00€.

Εάν χρειαστεί επίσκεψη του τεχνικού τμήματος της HCN, πέραν του πρώτου, για τη σύνδεση της πρώτης τηλεόρασης, τότε αυτό είναι εφικτό με την εφάπαξ χρέωση της τάξεως των 30,00€, και για κάθε μία νέα σύνδεση τηλεόρασης υπάρχει εφάπαξ χρέωση των 20,00€, τα οποία μπαίνουν στον επόμενο λογαριασμό του συνδρομητή της HCN.

 

 Για όποια βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2313 250000.