Μπες και εσύ στην οικογένεια της HCN!

BLOG

Μπες και εσύ στην οικογένεια της HCN!

11 | 12 | 19

 

Η HCN συνεχίζει καθημερινά την επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στην πόλη του Κιλκίς (φωτογραφία:περιοχή Τούμπας).
Είναι η πρώτη και η μοναδική εταιρεία που εδώ και 8 χρόνια φέρνει στο χώρο του οικιακού και επαγγελματικού συνδρομητή την τεχνολογία των οπτικών ινών Fiber To The Home (FTTH).
Όλη η διαδικασία της κατασκευής του αυτονόμου δικτύου οπτικών ινών είναι χρονοβόρα και ξεκινάει με την αίτηση του υποψήφιου πελάτη, συνεχίζει με τις απαραίτητες μελέτες που πρέπει να συντάξει το τεχνικό τμήμα της εταιρείας ώστε να εγκριθούν από τον αντίστοιχο Δήμο με απώτερο σκοπό την εκσκαφή και την τελική σύνδεση του πελάτη. Ωστόσο έχουμε αναπτύξει δίκτυο σε μια μεγάλη έκταση και των 2 πόλεων δίνοντας την δυνατότητα για αμεσότερη σύνδεση.
Το ανθρώπινο δυναμικό της HCN δίνει αξία στους πελάτες με μοναδικό τρόπο και η υποστήριξη που παρέχεται είναι από τις πιο αποτελεσματικές και γρήγορες στο χρόνο επίλυσης ώστε οι πελάτες της HCN να απολαμβάνουν τις εξωπραγματικές ταχύτητες της οπτικής ίνας.

Μπες και εσύ στην οικογένεια της HCN και προσάρμοσε την ταχύτητα της σύνδεσης σου στις ανάγκες σου ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μας καλέσεις στο 2313250000 για Θεσσαλονίκη και 2341250000 για Κιλκίς.

 

Share: